úterý 8. listopadu 2016

Recenze:


Název knihy omalovánek: Colourtronic
Autorka: Lauren Farnsworthová
Nakladatelství: Grada
Žánr: Hobby, zábava
Počet stran: 64









anotace:

Vybarvěte všech dvacet devět obrázků, které v této knize jsou, jasnými a výraznými odstíny. Dvacet devět půvabných obrázků zvířat, rostlin, pamětihodností i uměleckých děl v nezvyklých barvách vám vezme dech. Při vybarvování postupujte podle čísel a barevné palety, která je u každého obrázku. Netrapte se, pokud nemáte přesně stejný odstín barvy, klidně použijte dva přes sebe a výsledek bude stát v každém případě za to. Díky perforaci můžete svá díla snadno vytrhnout a vystavit všechna najednou. Pokud jste tak zvědaví na to, jak bude výsledný obrázek vypadat, že to nemůžete vydržet, podívejte se na konec knihy, kde si můžete hotové obrázky prohlédnout. 






moje recenze:

Antistresové omalovánky Colourtronic jsou zase trochu jiný druh vybarvování obrázků. Tentokrát se obrázky nevybarvují podle vlastní fantazie, ale podle přiložené paletky barev. Každá barva má své číslo a toto číslo je i na obrázku který se má vybarvit. Tímto stylem získáte opravdu pestré a netradiční obrázky, a hlavně si užijete při jejich vybarvování spoustu zábavy. Každý obrázek je natištěn na samostatné straně a je perforovaný takže si ho můžete později vytrhnout a dát do rámečku. Papír je v omalovánce použitý velice kvalitní a silný tudíž se nemusíte bát propíjení na druhou stranu. Tato omalovánka určitě potěší každého bez rozdílu věku a její vybarvování si užijí i děti a vy získáte trochu času třeba na dobrou kávu :-)






můj názor na omalovánku:

Tato omalovánka je opravdu odlišná od všech ostatních kde se snažíte sladit barvy a míchat různé odstíny, zde se zakládá hlavně na kontrastu barev. Krásné různorodé obrázky potěší opravdu každého fanouška pastelek a omalovánek. Obrázky jsou na kvalitním papíře a tak si můžete vybrat k vybarvování místo pastelek třeba fixy nebo linery, a přesto se nemusíte bát že se vám obrázek propije na druhou stranu. Nevíte co koupit dětem k Mikuláši? Zkuste jim místo spousty sladkostí přibalit nějakou pěknou omalovánku, určitě udělá radost.




Za poskytnutí této knihy omalovánek k recenzi velice děkuji nakladatelství  GRADA
Omalovánky zakoupíte   ZDE








2 komentáře:

  1. Přesně tyhle omalovánky mě společně s těmi pixelovými strašně lákají a plánuji si o ně napsat Ježíškovi :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko to určitě udělej, jsou vážně prima :-)

      Vymazat