pondělí 14. listopadu 2016

Recenze:


Název knihy: Panství Daringham Hall- Návrat
Autorka: Kathryn Taylor
Nakladatelství: Moba
Žánr: Román
Počet stran: 254









anotace:

Může to Benovi skutečně udělat? Kate ví, že se její láska vrátila na Daringham Hall jen kvůli ní. Den za dnem však musí přihlížet, jak se veškeré Benovy pokusy o záchranu statku a panského domu míjejí úspěchem. Nadto se ještě začne šířit podezření, že Ben sám zpečetil konec všech nadějí svou příliš riskantní obchodní strategií. Je z toho pochopitelně zdrcený a Kate, která to nedokáže snášet, se v zoufalství rozhodne nechat ho jít… 



moje recenze:

Na panství Daringham hall jsou všichni jako na trní. Podaří se Benovi vyplnit slib který dal a zachrání majetek této rodiny? Zdá se, že strategie kterou zvolil je tou správnou cestou k záchraně, ale neustále se musí potýkat s nepřízní některých členů rodiny, a také nepřejícího souseda.
Náhle se zdá, že všechna snaha byla naprosto zbytečná. Po události, která se stala na panství je jasné že by se musel stát zázrak aby se panství nemuselo prodat.
Kdo za touto událostí stojí? Podezírají ostatní Bena? Ale proč by to dělal? A co Kate bude mu stále na blízku, a nebo uvěří pomluvám? Je jejich láska silná, nebo je to tentokrát opravdu konec?
Ben se vrací do New Yorku a snad doufá, že se situace nějak sama vyřeší, jen neví co si on sám přeje, jestli se má panství pokusit znovu zachránit, nebo ho prodat a vrátit se k původnímu stylu života.
Když ho nečekaně navštíví Kate uvědomí si pro co chce žít, a udělá ten nejlepší krok ve svém životě.
Je čas začít znovu a lépe, proto se ben vrací na panství a to co ho tam čeká ho neskutečně překvapí.
Kdo stojí za tou velkou změnou a zástupem sousedů kteří se na panství náhle objeví?
Nyní už ví, že sem skutečně patří a je na čase učinit ještě důležitější rozhodnutí než byl návrat na panství Daringham Hall.





můj názor na knihu:

Četla jsem i první dva díly, a tak jsem byla napnutá jak vše dopadne.
Tuto knihu přečtete během pár chvil, ale zanechá ve vás silný zážitek záchrany nejen majetku, ale i něčeho mnohem hlubšího co se ukrývá v Benově srdci.
Je to román a tak je tu více zamilovaných párů ne jen Ben a Kate, ale nic není zadarmo, za vše se musí bojovat.




Za poskytnutí této knihy k recenzi velice děkuji nakladatelství  MOBA
Tuto knihu zakoupíte  ZDE






1 komentář: