pondělí 5. září 2016

Recenze: 3D hrátky


Název: 3D puzzle World Famous 2
Mini Architecture Series
Výrobce: Cubic Fun
Počet dílků: 144
Vhodné pro věkovou hranici: 5 let a více










anotace:

Obsah publikácie : Set 2 - 8 pamiatok M - 3D puzzle

Využite možnosť 3D Puzzle a postavte si najznámejšie historické pamiatky aj doma vo svojej izbe!
Puzzle obsahuje 144 dielikov a poteší aj zdatnejšieho a náročného staviteľa klasických puzzle.
Chvíľku potrvá, kým prídete na postup stavania 3D puzzle a zistíte, kde má ktorý dielik svoje miesto.
Podrobnosti:
Set obsahuje tieto pamiatky:
1. Sears Tower
2. Golden Gate Bridge
3. Minato Mirai 21
4. Gyongbokkung
5. Čínsky múr
6. Taj Mahal
7. Opera v Sydney
8. Eifelova veža
Rozmery balenia: 30,0 x 22,0 x 2,2 cm
Počet dielikov: 144
Výrobca: CubicFun
Vhodný pre vekovú kategóriu 5 rokov a viac.


moje recenze:

Když jsem dostala nabídku k recenzi těchto 3D puzzlů tak jsem se toho trochu bála, protože jsem prozatím s tímto druhem puzzlů neměla zkušenost. Hned jak jsem krabici rozbalila a prozkoumala, věděla jsem, že jsem našla další super zábavu. Balení obsahuje kartonové předlohy, ze kterých si velice jednoduchým způsobem potřebné dílky vytlačíte a podle přiloženého návodu je skládáte do sebe. Tato stavebnice je určená pro děti od pěti let a určitě ji v pohodě zvládnou a bude je bavit.Mě samotnou skládání velice bavilo a každá nová stavba mi udělala radost.


Každý dílek jde velice snadno vyloupnout mírným zatlačením a díky perforacím a zářezům se vše krásně ohne jak má a stavění jde úplně samo.


Samotný návod je jednoduchý a snadno pochopitelný a navádí vás krok za krokem.


Dílky jsou sice velice lehoučké a dalo by se říci i křehké, ale při manipulaci s nimi jsem neměla žádný problém. Vše naprosto přesně zapadá tam kam má a rostoucí stavba vás nutí ji dokončit.


Tyto úžasné puzzle zvládne opravdu každý a díky nim se přenesete do různých koutů světa a vystavíte si krásné památky. Puzzlíky určitě zabaví jak děti, tak i dospělé . Já mám synka zatím malého, ale až trochu povyroste už vím co budeme společně dělat. A tato stavba podporuje i drobnou motoriku prstů, takže je to zábava i posílení svalů na dětských prstíčcích.


A finální podoba je opravdu krásná, hned bych ji chtěla vidět i v reálu.
Toto jsou všechny mini památky z jedné stavebnice 3D puuzlů a při jejich skládání jsem se opravdu bavila.

můj názor na tento set:
Já jsem naprosto spokojená. Puzzle mám ráda a tyto mě baví ještě více. Navíc si můžete vybrat z hodně široké nabídky setů nebo jednotlivých staveb. Pokud chcete něco složitějšího určitě to není problém, z nabídky si vybere opravdu každý. Manipulace je velice jednoduchá a neměla jsem s dílky žádný problém. Takže pokud přemýšlíte čím překvapit své děti nebo klidně i přátele, tak tyto puzzle jsou vhodným tipem.


Za poskytnutí tohoto setu 3D puzzlů k recenzi velice děkuji  knihkupectví  AURA KNIHY.SK
Tento set zakoupíte  ZDE





5 komentářů:

  1. jeziiiis to je supeeeeeer. na tohle jsem se hodne tesila, kdyz jsi psala clanek, ze ti to prislo, chtela sem videt, jak to vypada poskladane :-D a ted uz vidim, ze nic pro me, nervaka bez trpelivosti :-D ale na druou stranu bych to fakt rada vyzkosela, mohl by to byt dobry relax a na zklidneni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj já jsem občas taky nervák, ale opravdu to bylo moc prima a skládalo se to dobře ani ty nervy nebyly potřeba :-D Pro začátek něco jednoduššího a uvidíš, ale je to fajn :-)

      Vymazat
  2. Tadž Mahal bych někdy ráda viděla naživo :)

    OdpovědětVymazat