neděle 10. dubna 2016

Nové knihy- omalovánky


Přeji všem krásný nedělní večer. Počasí nám moc nepřeje, a tak jsem se vrhla do malování krásných nových omalovánek které mi přišly. Tak se pojďte podívat jaké omalovánky mi přišly z nakladatelství Grada :-)




                                Poznáte už jaké to jsou?



          Jsou to tyto dvoje, a jsem za ně opravdu moc ráda :-)





anotace:

Rosanes má jedinečný a originální styl černobílé kresby a jeho díla přitahují pozornost fanoušků všech věkových kategorií. Zvířata a lidé jsou vytvořeni ze zvláštních a neobvyklých předmětů - skvělá steam-punkem inspirovaná sova vznikla z ozubených koleček, lední medvěd se vynoří ze znečištěné průmyslové krajiny, lví hřívu tvoří změť propletených kabelů, drátů a trubek a žena vystupuje z květin a listoví. Kompozice jsou plné detailů a mezi nimi jsou skryté předměty, které můžete hledat.




anotace:

Každý drobný tvar je označen číslem a u obrázku je barevná paleta, kterou máte, nebo můžete, použít pro vybarvení dané stránky. Vybarvěte krásného lva, složeného z koleček, osvětlené noční město ze čtverečků, skvělou katedrálu z trojúhelníčků či žirafu z šestiúhelníků. Překvapí vás, jak krásné obrázky vytvoříte. Vydejte se na kouzelnou cestu barvami a tvary, hledejte skryté poklady, které čekají jen na to, až je vybarvíte.

Stránky knihy jsou perforované, takže svá díla můžete snadno vytrhnout a vystavit. 



Tak to jsou mé nové omalovánky :-) V Říši snů jsem již začala vybarvovat, takže se brzy můžete těšit na recenzi. Pak se hned vrhnu na Omalovánky Pixel Art, bude to zase něco jiného, než na co jsem zvyklá, a o to více se těším. 

Přeji vám krásný zbytek neděle :-)

Marcela :-)


9 komentářů:

  1. Páni :) Vyzerajú vážne nádherne. :) prajem príjemné chvíle strávené maľovaním. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-)
      Dnes celý den prší takže jsem mohla malovat více než jindy :-)

      Vymazat
  2. Oboje bych chtěla, ale finance jsou problém :D Kdybych měla mít všechno, co chci, tak bych se nedoplatila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Říši snů se taky těším :) Užij si malování :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na první pohled vypadají omalovánky dobře :) Jsem zvědavá, jak vypadají omalovánky Pixel Art uvnitř, nějak si to nedokážu představit.

    OdpovědětVymazat