čtvrtek 18. února 2016

Recenze: omalovánky


Název knihy omalovánek: Uklidňující kruhy
Autor: Nikolett Corley
Nakladatelství: Omega
Žánr: Volný čas, Hobby
Počet stran: 128




anotace:

Vítejte ve světě Antistresových omalovánek! Zbavte se stresu vybarvováním těchto uklidňujících vírů. Tato úžasná kniha inspirovaná metodou Zentangle nabízí terapii a návrat do světa umění, vnitřního klidu a relaxace. Každý ze znamenitých vzorů vám umožní propadnout se hluboko do uklidňující zkušenosti vybarvování přinášející klid a pohodu, kterou tak často postrádáme během našich rušných a uspěchaných životů. Uklidňující víry nejsou pouhými omalovánkami, ale také skvělou relaxací, která navíc probudí vaše skryté umělecké vlohy. Tyto vzory vykvétají ze svatyně kreativity a moderního umění.
 
-       Jedinečná série, která kombinuje vybarvování s antistresovým účinkem
-       Uklidňující vzory skvělé pro terapii uměním
-       Okamžité uvolnění od stresu
-       Originální kresby




moje recenze:

Antistresová omalovánka Uklidňující kruhy obsahuje spoustu krásných obrázků k vybarvení. Vzhledem k tomu, že jsou to obrázky jednostranné a na kvalitním papíře nemusíte se bát použít k vybarvování kromě pastelek také třeba fixy, obrázek se nepropíjí. Když jsem si omalovánku prvně prohlížela připadalo mi to, že budou obrázky náročné na vybarvování, ale když jsem vzala pastelky do ruky už mi to tak nepřišlo. Některé obrázky jsou jednodušší, jiné jsou hodně drobné a tudíž bude jejich vybarvení trvat déle, ale nejde zde o to jak rychle bude obrázek hotový, ale o to aby nám přinesl radost. Takže se nebojte a pojďte malovat, opravdu to stojí za to :-)



můj názor na knihu omalovánek:

V první moment jsem si myslela, že budou obrázky hodně složité, ale není tomu tak. Malovalo se mi velice dobře, a předlohy jsou pěkně propracované. Oceňuji kvalitní papír.Obrázky neprosvítají, a nemusíte se bát použít například fixy nebo linery, obrázek se nepropije. Já jsem s knihou omalovánek velice spokojená, a už se těším až se pustím do dalších obrázků.


Za poskytnutí knihy omalovánek k recenzi velice děkuji  nakladatelství  OMEGA a také  KNIHY DOBROVSKÝ
Knihu omalovánek zakoupíte  ZDE nebo  ZDE







moje hodnocení: 5/5










3 komentáře:

  1. Tyhle mám moc ráda. Já osobně vlastním kouzelné zahrady. Je to docela piplačka, ale člověk se zabaví :) a zrelaxuje :)

    OdpovědětVymazat