čtvrtek 1. prosince 2016

Nové knihy:


Přeji všem krásný den :-)
Dnes tu mám pro vás rozbalování balíčku z nakladatelství Grada.
Přišly mi tři knihy a každá je z jiného žánru.


Tak se pojďte podívat co mi to vlastně přišlo.




Tak to jsou ony.




anotace:

Třetí pokračování nejúžasnější humorné knížky všech dob!
Zcela nové vtipné příhody jednoho odvážného otce, který se svou čtyřletou dcerkou Viki prožívá všední situace s nevšedním nadhledem a laskavým humorem, jehož absurdita čtenáře rozveselí tak, že se řehtají a slzí smíchy a nedokážou se od čtení odtrhnout. Rozverné příběhy si získaly tisíce příznivců a ti se shodují v jediném: „Při čtení nejezte ani nepijte! A pokud vaše dítě spí, zamkněte se s knihou za čtvery polstrované dveře.“ 











anotace:

Víte, že máte doma ve své koupelně věci, které vašemu zdraví zrovna neprospívají? A co pleťová voda, zubní pasta, šampon, sprchový gel, tělové mléko, deodorant, parfém, pleťový krém, make-up, oční stíny, rtěnka atd. atd., prostě všechno to, co zejména ženy každý den používají pro svou krásu a pocit svěžesti a kupují v obchodech? Ten seznam je hodně dlouhý a velká část oněch produktů obsahuje škodlivé, dokonce jedovaté látky, jako je formaldehyd, triclosan nebo parabeny. Sice v malých dávkách, ale dlouhodobé používání se může na vašem zdraví odrazit... Není proto čas na změnu? Autorka této krásné knihy plné úžasných receptů a rad k tomuto názoru dospěla také... Představte si koupelnu plnou vůní a produktů, které jste si vyrobili sami z přírodních, volně dostupných zdrojů. Proč nevyužít různých bylinek, květů, medu, rostlinných olejů, bambuckého másla, kávových zrn, mléčných produktů jako je přírodní jogurt atd... Spolu s know-how, které vám autorka receptů nezištně p
rozrazuje, pomůžete svému tělu i duši. 




anotace:

Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život. 
Když Erika začne pátrat hlouběji, vynoří se souvislosti mezi její vraždou a smrtí tří prostitutek, které někdo uškrtil, svázal jim ruce a hodil do vodních ploch po Londýně. 
Jaká je spojitost mezi dcerou vlivného lobbisty, který si myslí, že může ovlivňovat i vyšetřování, a mrtvými imigrantkami? Jaké temné tajemství dívka v ledu skrývala? 
Čím více se Erika přibližuje k odhalení pravdy, tím více se vrah blíží k Erice. Poslední případ detektiva šéfinspektora Fosterové skončil katastrofou a smrtí pěti policistů včetně jejího manžela. Eričina kariéra visí na vlásku, musí bojovat s vlastními démony i s vrahem, který je hrůznější než kdokoliv, komu čelila v minulosti. 
Dopadne ho dříve, než udeří znovu? 



Tak to jsou mé nové knihy. Líbí se vám nějaká? Četli jste je? Napište mi budu ráda.

Marcela :-)


7 komentářů:

  1. Krásné knihy, Marcelko! :-) Dívka v ledu mě také láká a těším se na recenzi Přírodní kosmetiky :-) Užij si čtení

    OdpovědětVymazat
  2. Krása, a Dívku v ledu závidím, ted jí vídám všude a nejde to jí nechtít. :-D Přeju krásné čtení. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dívka v ledu vypadá výborně! Možná se nechám inspirovat na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne kousky! Divka v ledu tu na me ceka a zaujala me Prirodni kosmetika.

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu rozmanitý balíček! :) Mě by nejvíce lákala Dívka v ledu. Užij si všechny knížky a měj se krásně, Marcel :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné přírůstky! :)
    Přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat