pondělí 24. října 2016

Recenze:


Název knihy omalovánek: Voliéra
Autoři: Claire Scullyová a Richard Merritt
Nakladatelství: Grada
Žánr: Hobby, zábava
Počet stran: 64








anotace:

Objevte obyvatele naší voliéry – od silného orla přes vznešenou labuť až po pohádkového plameňáka a tajemného výra. Oživte obrázky svými oblíbenými barvami, vytvořte fascinující portréty zajímavých ptáků v barvách, které si vyberete. Inspirativní kniha pro všechny milovníky omalovánek. Díky perforovaným stránkám můžete svá díla snadno vytrhnout a vystavit všechna najednou.





moje recenze:

Je o mě známo, že jsem omalovánkový maniak. Prostě mě to hrozně baví, a bohužel jsem kvůli úrazu měla takovou kratší pauzu. Nyní v rámci rehabilitace ruky jsem opět sáhla po pastelkách a k nim jsem dostala tuto krásnou omalovánku z nakladatelství Grada.  V antistresové omalovánce Voliéra najdete různorodé ptactvo z celého světa, a je jen na vás jak a čím si obrázky vybarvíte. Já jsem věrná pastelkám, které doplňuji prašnými křídami na pozadí. Tyto obrázky jsou všechny na velice kvalitním papíře který se nepropíjí, takže můžete použít i fixy či rozmývatelné pastelky, nebo vodové barvičky.
Každý obrázek je na jedné straně a jeho okraj je perforovaný, takže si ho potom můžete jednoduše vytrhnout a vystavit. Já jsem s touto omalovánkou velice spokojená, protože ptáčci se mi dobře vybarvovali a jediný problém jsem měla s tím, kterého si mám vybrat.
Pokud nad touto omalovánkou stále váháte, tak nemusíte určitě se vám bude líbit tak jako mě a nemusíte obrázky vybarvovat podle skutečnosti, můžete si zvolit své vlastní barevné variace podle nálady a uvidíte, že i tak bude výsledek moc hezký.





můj názor na omalovánky:

Tato omalovánka je prostě skvělá. Já jsem si oblíbila už předešlý Zvěřinec a Voliéra je také plná nádherných obrázků. Navíc Grada ví, že kvalitní omalovánku nedělají jen obrázky, ale hlavně kvalitní papír a tisk a s tím já jsem naprosto spokojená. Papír je kvalitní, silný a nepropíjí se.
V této omalovánce jsou obrázky tvořeny z menších i větších detailů takže je tu možnost dát barvičkám velkou volnost, nebo ho vybarvit jen jako tón v tónu. To už je jen na vás a na vaší momentální náladě.





Za poskytnutí této antistresové omalovánky velice děkuji nakladatelství  GRADA
Tuto antistresovou omalovánku zakoupíte  ZDE







5 komentářů:

  1. Tak to je po dlouhé době, co se mi omalovánky vážně líbí. Je to promyšlené a detailní. Super.!!
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katy já tento druh omalovánek mám moc ráda už právě kvůli těm super detailům :-)

      Vymazat
  2. Tak tyhle omalovánky jsou fakt parádní! A navíc krásně vymalované, Marcelko, jsi šikulka :)

    OdpovědětVymazat