pondělí 12. září 2016

Recenze:


Název knihy: Dohoda s láskou
Autorka: R. L. Mathewsonová
Nakladatelství: Mladá fronta
Žánr: Román pro ženy
Počet stran: 248








anotace:

Zoe už se dávno smířila s tím, že se jí smůla lepí na paty. Takže když přijde o práci a s jejím životem to začne jít z kopce, nečeká ani, že by se to mělo zlomit. Nemá co ztratit, a tak přistoupí na návrh svého nemožného souseda a uzavře s ním dohodu. Nezávaznou a takovou, která prospěje jim oběma a nikomu neublíží. Jako většina Bradfordů má i Trevor slabost pro jídlo, a nejen pro ně... Jenže chce dokonalou ženu a ze svých požadavků nehodlá slevit. Když si ke své hrůze uvědomí, že se mu myšlenky podezřele často stáčí k jeho baculaté sousedce, poněkud zneklidní. Pekelní sousedé! Úspěšná romantická série o sousedech na zabití! 




moje recenze:

Zoe je mladá žena bez sebevědomí. Není hezká, ale není ani ošklivá, ale většina lidí by ji příliš vysokým hodnocením neohodnotila, a to by museli být ještě hodně velkorysí. Vypadá tuctově a má nadváhu, nemaluje se a všeobecně není typická holka a asi nikdy nebude. Takové ty běžné holčičí věci ji nikdy příliš nebavily.
Zoe právě přišla o své zaměstnání, i když nedokáže pochopit poč, když to co udělala bylo správné a měla by spíše očekávat pochvalu a ne padáka.
Co se dá dělat, nespravedlnost vládne světem a ona si musí nyní co nejdříve najít novou práci.
Zoe jde domů a snaží se nemyslet na to co ji v jejím pronájmu čeká, i když musela souhlasit s tím, že se zde vůbec nic nesmí a vždy najde nějakou nástrahu od svého souseda Trevora, který ji neskutečně vytáčí snad i tím že vůbec existuje.
Nedostatek peněz ji přiměje přijmout určitou dohodu a tak se s Trevorem vídá stále častěji a plní jeho požadavky. Později se tato dohoda ještě více rozšířila, ale ani jeden z nich netuší jak moc jim zatočí s jejich životy.
Dokáže se Zoe stát pro muže přitažlivou? Jakou dohodu vlastně s Trevorem uzavřela?  A jak vše nakonec dopadne?





můj názor na knihu:

Krásná romantická kniha ve které vás čekají jak erotické okamžiky, tak i bláznivé chvíle Zoe a Trevora. Čtení vás bude bavit, neboť je vše napsáno příjemně a čtivě a dozvíte se jaké trampoty a životní okamžiky zažije jedna úplně obyčejná mladá žena.
Tuto knihu velice ráda doporučím. Líbila se mi!




Za poskytnutí této knihy k recenzi velice děkuji nakladatelství  Mladá fronta
Tuto knihu zakoupíte  Zde





2 komentáře:

  1. Krásne spísaná recenzia! :) Ďakujem pekne za tip! Maj sa nádherne! :)

    OdpovědětVymazat