čtvrtek 28. července 2016

Nové knihy:



Přeji všem krásný den :-)

I já ho mám krásný, protože mi přišel balíček s knihami k recenzi, a to od samotné autorky knih a navíc má každá kniha věnování. To mě velice potěšilo a na knihy se už moc těším.




                     Přišly mi tyto tři krásky od Petry Nachtmanové :-)


         Každá kniha je s věnováním, což mě velice mile potěšilo.


anotace:

Humorný společenský román o podnikavé ženě, líném bratrovi a záhadném nápadníkovi.

Eva se úspěšně rozvedla, koupila domek na vesnici a založila vlastní firmu. Poklidný průběh dosavadních životních změn naruší bratr Oldřich. Nastěhuje se k ní se psem a želvou. Žena ho vyhodila a Evě je brzy jasné, proč. Musí se stále unaveného bratra zbavit, jinak ji přivede do hrobu! A v hrobě se skutečně ocitne dřív, než se naděje... V té době však Evin život nekončí, teprve se pořádně roztáčí!








anotace:

Humorný román o hledání životních lásek, o přírodních nástrahách a mužských (ne)dokonalostech. Simona nedávno opustila přítele, protože dál nehodlala trávit čas v nebezpečně vyzdobené ložnici. Jelena se už několik let věnuje raději své úspěšné cukrárně a vyrábění dortů než zkoumání opačného pohlaví. Poslední zkušenost ji totiž málem stála život, když se miláčkovi snažila splnit náročné tužby. Zanedlouho se Simona znovu zamiluje. Její láska vyprovokuje Jelenu k činům – také se chce zamilovat. A ne jen tak do někoho! Hodlá však svého budoucího muže pořádně prozkoumat dřív, než jí přichystá nějaké nemilé odhalení. Kvůli tomu je ochotna prolézat hluboké lesy, křoviska, šlapat desítky kilometrů po svých, přespávat pod převisy a vybírat ideála mezi nefalšovanými vyznavači ohňů. A Simona nesmí u ničeho chybět!




anotace:

Věštkyně ze sousedství předpověděla Milušce setkání se třemi osudovými muži. A od toho okamžiku skutečně potkává nejrůznější muže, kteří vypadají jako potencionální partneři. Problém je však v tom, že Miluška je vidí všude… Kdo se stane tím pravým? Učitel angličtiny, ženatý soused, náhodný známý z parku nebo snad muž, jehož poznala v době, kdy se ztratila cestou na volbu kočičí Miss?










Tak to je celý obsah balíčku.
Já jsem velice spokojená a už mi zbývá jen knihy přečíst a pěkně si je užít :-)

Mějte krásný den.

Marcela :-)


12 komentářů:

  1. Přeji hezké čtení, dvě už mám přečtené a třetí mi má co nevidět dorazit. Určitě se u nich budeš dobře bavit. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, to Ti docela závidím :-) Knihy vypadají mic dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné čtení :-) Já si od ní pořídila i krimi povídky a jsou také super. Na buxu je mají za pár korun. Autorka má příjemný styl psaní.

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji pěkné čtení a budu ráda za recenze! Vypadá to jako fajn čtení k vodě nebo v zimě ke krbu :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pěkný balíček, Marcel :-) Ať se knížky líbí ! Četla jsem jen Svůdkyni a stála za to :-) Myslím, že budeš spokojená.

    OdpovědětVymazat
  6. At se knihy libi a tesim se na recenze :-)No a to verim, ze mas radost z venovani, to urcite vzdy potesi :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásné! A ta věnování jsou také super :) Ať se Ti knihy dobře čtou! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné přírůstky! :)
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  9. To je krása, to musela být strašlivá radost :) Pěkné čtení Marcel, ať se knihy líbí! :)

    OdpovědětVymazat