pátek 1. dubna 2016

Nové knihy:


Přeji všem krásný první dubnový den, dnes tu mám takovou trochu jinou rozbalovačku, protože se nejedná o klasický balíček, ale je to takové vybalování z igelitky :-D Byla jsem dnes ve městě, no a to bych nebyla já abych nezašla do Levných knih. Původně jsem se tam šla jen podívat, no a takto jsem dopadla, ale jsem naprosto spokojená. 

                                    Tak pojďme na to ;-)



 Nebudu vás napínat a rovnou ukážu ty mé dnešní úlovky. Tak to jsou knihy, které jsem koupila. Největší radost mám z knihy Dvojitý kříž. Kdo četl mou recenzi na Popravčího, tak jistě hned pochopí :-D




                      Nyní vám knihy představím jednotlivě.


anotace:

BESTSELLER K POPUKÁNÍ - Na hledání lásky je někdy nejtěžší zachovat si vážnou tvář.

Lásko, kde jsi? je knížka inspirovaná skutečnými příběhy o nevydařených schůzkách a přešlapech ve vztazích. Je věnovaná všem, kteří vědí, jak ošemetné (a někdy i absurdní) může hledání lásky být.
Být svobodný nepřipadá Jamie Newmanovi moc zábavné, zvlášť tváří v tvář sexuálně agresivní rozvedené ženské nebo bohyni, která přesahuje jeho možnosti natolik, že by mohlo klidně jít o jiný živočišný druh.
Nezapomínejme však, že ani pro dívku není hledání lásky žádnou procházkou růžovým sadem. Jen se zeptejte Laury McIntyreové, která se nedávno vypořádávala s nadrženým realitním makléřem a fanatickým cyklistickým nadšencem.
Když do sebe Jamie s Laurou narazí (doslova), vypadá to, že by se na ně mohlo usmát štěstí – jenže nalezení toho pravého bývá někdy počátkem potíží…




anotace:

ZAMILOVAT SE JE SNADNÉ… ZALOŽIT RODINU JE VŠAK PĚKNÁ FUŠKA! 

Jen se Jamieho a Laury Newmanových zeptejte, jak se (díky poněkud lajdáckému přístupu k antikoncepci) cítí, když zplodí dítě. Pro novomanželský pár je to zjevně děsivá vyhlídka, ale pokud budou držet při sobě, bude to v pohodě, ne?

Mělo by, protože cesta od početí k prvním dětským krůčkům je poseta mnoha překážkami – ranní nevolností na veřejnosti, zřeknutím se koktejlových sedánků i prudkými změnami nálady. Život už nikdy nebude takový jako předtím. Když se k tomu přidá panovačná tchyně a příšerná porodní asistentka, můžete se dostat až na pokraj zoufalství.

Láska na třetí prozrazuje, co se děje v pozadí rodinného štěstí… a je ještě vtipnějším pokračováním bestselleru Lásko, kde jsi?




anotace:

Horký letní den. Ve zpustlé zahradě sedí na houpačce malá dívenka. Vše kolem září barvami, ale ona je nevidí – je slepá. Zato však zřetelně cítí, že se někdo blíží: člověk, z něhož vychází zlo. Pokusí se utéct – marně… O řadu let později zavolají komisařku Franzisku Gottlobovou do ústavu, z něhož zmizelo děvčátko. Je rovněž slepé. A po pachateli ani stopy...




anotace:

Čekej na smrt a modli se, ať je rychlá.

Popravený vrah ožívá a pokračuje ve svém zrůdném díle. Nebo se jeho odkazu chopil šílený napodobitel? A proč? To musí zjistit ostřílený samotář, detektiv Robert Hunter s pomocí svého partnera, nadšeného nováčka Carlose Garcii. Pod luxusem a září neonů města Los Angeles kvasí zločin, temnější než noc…

Detektivu Hunterovi se vrací stará noční můra – bestiální vrah znovu útočí. Tentokrát to má ale háček: pachatel, který mučí své oběti s řemeslnou zručností, byl před léty dopaden a popraven. Napodobuje ho někdo? Vrací se nestvůra z onoho světa, aby pokračovala ve svém krvavém řemesle? Nebo snad za hrůzné činy pykal nevinný? Žádná z těch možností není právě lákavá – a je na Hunterovi, aby případ vyřešil; ale možná přitom hodně ztratí. Hlavní obětí se má totiž ve čtivém a napínavém thrilleru Chrise Cartera stát právě on.


Tak to je celý můj dnešní nákup. Líbí se vám nějaká? Četli jste je? Budu ráda když mi napíšete. Přeji všem krásný den :-)


14 komentářů:

  1. Pekné prírastky, tie prvé dve knihy ma veľmi nezaujali, ale zvyšné dve by ma mohli baviť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty první dvě by měli být takové humorné, tak uvidím, a zbylé dvě jsou to co nejvíc čtu :-p :-D

      Vymazat
  2. Levné knihy budu muset také brzy navštívit :D Dvojitý kříž vypadá lákavě!

    Bookshlef Stories

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se šla jen podívat... :-D
      Na Dvojitý kříž se moc těším a jsem zvědavá jestli bude stejně dobrý jako Popravčí :-)

      Vymazat
  3. Krásné přírůstky :) Do LK se chystám v úterý :) Lásko, kde jsi? mám také, Slepý instinkt a Dvojitý kříž vypadají taky dobře :) Užij si čtení, Marcel :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se jim Šárko musím zase chvíli vyhýbat :-D :-p
      Jsem zvědavá co ti padne do oka ;-)
      Moc ti děkuji už se těším :-)

      Vymazat
  4. Super přírůstky! Slepý instinkt rozhodně prolistuju, anotace vypadá zajímavě :) Dvojitý kříž by mě mohl také bavit, takže děkuji za tipy!
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Dnes večer se pustím do Dvojitého kříže, takže brzy bude i recenze :-)

      Vymazat
  5. Lásko, kde jsi? jsem četla a vážně je to super oddychovka u které se nasměješ :D Druhý díl na mě čeká v poličce a štve mě, že třetí u nás asi nevyjde :/
    Od Chrise si musím také něco pořídit a to co nejdříve, protože jsem se už docela dlouho nevypravila do LK! :)
    Přeji krásné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc se těším jestli se u těchto prvních dvou knih pobavím :-)
      Já zase chvíli budu muset chodit oklikou :-D
      Moc ti děkuji ;-)

      Vymazat
  6. Zaujal mne Dvojity kriz a Slepy instinkt, tesim se na recenze a preji hezke poctenicko :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvojitý kříž začnu dnes večer :-)
      Moc děkuji.

      Vymazat
  7. Moc hezké přírůstky :-) Na Dvojitý kříž se chystám a moc se těším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-)
      Také ho už čtu :-D
      Přeji pěkné čtení.

      Vymazat