středa 3. února 2016

Recenze:


Název knihy omalovánek: Pod hladinou moře
Autor: Anastasia Catris
Nakladatelství: Grada
Žánr: Životní styl, Hobby
Počet stran: 64



anotace:

Nadechněte se, vnímejte nádechy a výdechy. Vyberte si pastelku a začněte stránku postupně vybarvovat. Nechte tento okamžik být takový, jaký je. Naučte se soustředit a užívat si jednoduché věci, jako je vybarvování, což vás může přivést ke štěstí, které si všichni zasloužíme. Zbavte se stresu vybarvováním tajemného moře. Vice než 50 nádherně propracovaných a podrobných perokreseb různých podmořských výjevů čeká, až je probudíte k životu. Při vybarvování úžasných obrážků se zbavíte stresu, pocítíte klid a objevíte svou kreativní stránku. 




moje recenze:

Dnes vám představím knihu omalovánek s názvem Pod hladinou moře.
Trávíte rádi čas vybarvováním omalovánek? Tyto s podmořskou tématikou jsou k tomu jako stvořené. Spousta krásných obrázků čeká jen na to, až je vybarvíte podle svých představ a své nálady.
Opět jsem si pro vás připravila tři různé obrázky. Já se při nich cítila velice dobře, je to možná poznat i na zvolených barvičkách. Kdo z vás ještě váhá, zda si nějaké omalovánky pořídit, tak nemusíte je to opravdu perfektní relax, a díky své velikosti si je snadno přibalíte s sebou na cesty.




můj názor na knihu omalovánek:

Jsem velice ráda, že mám tyto omalovánky doma. Jsou v nich moc pěkné obrázky, které ve mě navozují pocit vnitřního klidu. Krásně se při jejich vybarvování uklidním, a už se začínají zapojovat i mé děti, takže si vybarvujeme a zároveň trávíme společně čas. Mě je jedno jaké obrázky vybarvuji, vždy si najdu takový který se mi v ten daný moment líbí, ale určitě žádný nezůstane nevybarvený :-D
Máte už doma omalovánky? Nebo to chcete vyzkoušet? Neváhejte a pojďte malovat :-)


Za poskytnutí knihy omalovánek k recenzi velice děkuji nakladatelství  GRADA
Knihu omalovánek zakoupíte  ZDE






Z této trojice krásných omalovánek nakladatelství GRADA můžete vybírat.



Pod hladinou moře:  ZDE
Tropický ráj: ZDE
Ptačí svět: ZDE




Anastasia Catris

Spisovatelka a ilustrátorka z Walesu ve VB. Propaguje horror, paranormal a Young Adult.








moje hodnocení: 5/5













4 komentáře:

  1. Jů! Super obrázky! Škoda, že já na tohle nemám nervy a spíš než antistrestově to na mě působí přesně opačným způsobem. Mám chuť pastelky zpřelámat a omalovánky podpálit. Každopádně ale obrázky vypadají skvěle. Ten mořský koník je nádherný! :)
    http://fiamorisrunning.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-)
      No trochu soustředění to vyžaduje, ale je to zábava ;-)

      Vymazat
  2. Teď mám doma od Grady Čarovný les a Tajuplnou zahradu a nemohu se na ně vynadívat. Ale mám pocit, že je budu vybarvovat 100 let, je tam tolik detailů! :)

    Krásně vymalováváš :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš krásné omalovánky :-) Tyto jsou hodně o detailech, ale výsledek je vždy krásný uvidíš :-) Neboj 100 let ti nevydrží. Přeji ti krásné chvilky s omalovánkou a pastelkami ;-)
      Moc děkuji :-)

      Vymazat