středa 4. listopadu 2015

Přečtené knihy:


Název knihy: Na dně
Autor: Megan Hartová
Nakladatelství: Metafora
Počet stran: 324




anotace:

Vedle Sadie Danningové, vypravěčky tohoto vzrušujícího příběhu, jednoho dne usedne na lavičku Joe. Ale nejen to – během jejich krátkého setkání jí začne vyprávět svůj příběh. Milostný příběh. O vášni. O sexu. O mnoha ženách, se kterými strávil noc.
Dva roky se pak Joe a Sadie pravidelně setkávají. Sadie toho o něm velmi málo - a zároveň až příliš mnoho. Ona sama je vdaná a její manžel je ochrnutý, takže jejich intimní život je bolestně prázdný. A právě tenhle její hlad tiší Joe svým vyprávěním o vášnivém sexu, pomáhá jí unikat z bezútěšného světa péče o nemocného…
Jakkoliv temný a neradostný je příběh tohoto zvláštního trojúhelníku, nemusí špatně skončit – a my můžeme objevit a uvědomit si věci, které bychom možná nikdy nečekali… 



Tato kniha se mi četla velice pěkně, i když je plná erotiky, tak nic není vyloženě vulgárního, a dokonce se vám může stát, že vás to vtáhne do děje. Označení 18+ je v pořádku.
Jedná se o erotický román a zřejmě by se dalo očekávat, že tu bude jen erotika, ale není tomu tak. Kniha má svůj osobitý příběh. Doporučuji tuto knihu k přečtení. Mám již koupenou i druhou knihu této autorky s názvem Sprostá holka.



Megan Hartová

Když chodila Megan Hartová do třetí třídy, poprvé se zamilovala. Ne do chlapce (s tím musela počkat až do čtvrté), ale do příběhu The Homecoming od Raye Bradburyho, který na ni doslova vypadl z knihovny. V těch temných časech, než přišla doba kopírek, bylo jednou možností, jak si pořídit kopii nějakého textu, si ho prostě přepsat. A při přepisování Megan zjistila něco zajímavého - do textu vpisovala svá „vylepšení“.

Když jí bylo 12, zažila při čtení Svědectví od Stephena Kinga jedno neobyčejné léto a také zjistila, že se lidé opravdu mohou živit psaním. Takže se rozhodla, že se stane spisovatelkou.

Začala psaním krátkých fantasy, hororových a sci-fi povídek a pak přešla k romantickým románům. V roce 1998 se na mateřské dovolené dala do psaní opravdu profesionálně, navštívila také první spisovatelskou konferenci a také odevzdala první celý rukopis. V roce 2002 jí vyšla první kniha a od té doby stále pokračuje. 

Meganinou výhrou je i to, že píše knihy ze stejných žánrů, které sama ráda čte. Spoustu času ráda tráví hraním počítačových her (především Sims). Jejím snem je, aby byly její knihy zfilmované a ona hrála spolu s Keanu Reevesem hlavní role. Žije s manželem a malými příšerkami...pardon...dětmi v temných a hlubokých lesích.





moje hodnocení: 5/5










2 komentáře: