středa 17. června 2015

Recenze : Bílá magie

název knihy- Bílá magie
autor - Ileana Abrev
překlad - Aleš Kolodrubec
nakladatelství - Knižní klub
počet stran - 128


anotace:

Chcete vylepšit svůj svět? Nemusíte studovat zdlouhavé rituály- stačí používat rychlá a zábavná kouzla! Třeba si dejte pod polštář ametyst, aby se vám ulevilo, nebo si zapalte svíčku, aby se vám dobře dařilo. Udělejte si chvilku času- a pusťte se do čarování.








moje recenze:


Po zakoupení této drobné knížečky, jsem se moc těšila na rady a informace, které v sobě skrývá. Je velice pěkně a srozumitelně napsaná, a je určitě vhodná pro všechny věkové kategorie. Čtenář se zde dozví veškeré informace ohledně používání pomůcek při magii, ať už se rozhodne pro bylinky, svíčky, karty i jiné. Dozvíte se zde jak a která kouzla provádět v různých fázích měsíce, tak aby se využilo jejich nejsilnějšího účinku. Mě se velice líbilo, že například každá barva svíček je určená pro něco jiného, a samozřejmě se dají kombinovat s jinými pomůckami jako jsou bylinky, kyvadla, ale i třeba vonná kadidla nebo tyčinky. Určitě jsem ocenila i rady ohledně bylinek,které ráda používám, takže tuto knihu doporučuji určitě všem.



úryvek z knihy:

Magie je nevysvětlitelná a pokoušet se ji analyzovat, nebo najít její smysl je zcela zbytečné. Prostě ji přijměte - a jakmile to uděláte, hned se přesvědčíte, že nemožné se stane skutečným. První pravidlo kouzlení zní: za všech okolností buďte pozitivní, bez ohledu na vyhlídky, nebo stav své mysli. Jestliže si řeknete, že něco bude fungovat, tak to fungovat bude a tento přístup by jste měli mít neustále, nejen v magii, ale i ve svém životě :-)







moje hodnocení 4/5




























Žádné komentáře:

Okomentovat