sobota 27. června 2015

Přečtené knihy

                                           STUART MACBRIDE- SMRTÍCÍ ZÁŘE




anotace:

Když se blíží smrt… V Aberdeenu panuje léto, slunce svítí, obloha je modrá a lidé umírají… Ve vykřičené čtvrti se najde umlácená prostitutka a tentýž večer na opačném konci města uhoří šest lidí ve squattu, který někdo zvenku polil benzinem a zatloukl dveře a okna. Vyšetřování se ujme detektiv seržant Logan McRae. Jeho hvězdnou kariéru však nedávno naboural zbabraný zásah, při němž zahynul mladý strážník. A ještě ke všemu přes veškerou Loganovu snahu brzy dojde k vraždě další prostitutky. 


Když se blíží smrt...



STUART MACBRIDE



Stuart MacBride se narodil ve skotském Dumbartonu a když mu byly dva roky, jeho rodina se přestěhovala do Aberdeenu. Vystudoval architekturu na Heriot-Watt University v Edinburghu a poté vyzkoušel různá zaměstnání: od mytí záchodů až po grafický design. Nějaký čas se živil jako web designér a programátor. 
Žije v severovýchodním Skotsku se svou ženou Fionou a kocourem Grendelem. Je velkým obdivovatelem detektivních příběhů detektiva Frosta od R. D. Wingfielda a vášnivým pěstitelem brambor.



Moje mini recenze:


Tak mám dočteno, musím říci, že kniha je opravdu napínavá, kdo by si myslel,že jednou smrtí squaterů a prostitutky vše skončí tak se mýlí. Smrt se šíří jako zběsilá celou knihou a do poslední stránky není známo kdo za tím vším stojí.... Určitě doporučuji knihu přečíst.





moje hodnocení 5/5









Žádné komentáře:

Okomentovat