pátek 31. července 2015

Nové knihy:




               Přišel mi balíček z Buxu, takže se těším na další krásné knížky a jejich příběhy.




                                                      Balíček je velký, copak v něm je?






                                                             Ještě trocha napínání :-)




Něco už je vidět :-)




Už je to vidět...




Tady jsou všechny vedle sebe.




Karin Slaughter







Nic nebude jako dřív

anotace:

V té čtvrti žili nejzámožnější a nejvlivnější lidé z celé Atlanty. Velmi jim záleželo na tom, aby k jejich honosným domům neměl přístup nikdo cizí. Teď se ale ukázalo, že opatrnosti opravdu není nikdy dost...

Když Abigail Campanová jednoho odpoledne nečekaně přijde domů, ocitne se uprostřed svých nejděsivějších snů: na podestě leží její dospívající dcera a nad ní kymácí muž se zakrváceným nožem. Hrůznost toho výjevu dá Abigail dost sil na to, aby vetřelce zabila holýma rukama. A od té chvíle už v jejím životě nic nebude takové, jako dřív.

Místní policie udělá hned zkraje několik nepochopitelných chyb, které nejenže ohrožují vyšetřování, ale vystavují nebezpečí další mladou dívku. Případu se proto ujme zvláštní agent Will Trent, který má k dispozici jen mlhavé stopy a kolegyni, která ho od prvního okamžiku nepokrytě nesnáší. Sotva se mohl ocitnout v méně výhodné pozici, ale on ví, že se musí obrnit a pátrat dál, protože v tomto případu má zlo vskutku ďábelskou podobu – a také velký časový náskok... 


Genesis

anotace:

Bývalá soudní patoložka Sára Lintonová se přestěhovala, aby zapomněla na tragickou minulost a začala nový život. A jako lékařka v městské nemocnici má opravdu pocit, že se jí to daří – ovšem jen do okamžiku, kdy na oddělení přivezou těžce zraněnou ženu.






Kriminálník

anotace:

Oblíbili jste si severské detektivky? Tato autorka vládne žebříčkům v severských zemích.

Vlastní minulost nás vždy dostihne a zkomplikuje nám současný život. Na vlastní kůži se o tom přesvědčí i zvláštní agent Will Trent – a to za okolností, které by si nedokázal představit ani v nejděsivějším snu.

Na začátku všeho byla vražda studentky. Proč mu ale jeho nadřízená Amanda Wagnerová brání ve vyšetřování? Will nedokáže přijít na důvod, dokud se s Amandou náhodně nesetká na chodbě opuštěného sirotčince, kam každého z nich přivedly zcela jiné důvody. Před čtyřmi desetiletími byl Willův otec odsouzen za vraždu a tato ponurá budova se stala chlapcovým domovem…

Amanda tenkrát právě nastoupila k policii. Mladá nezkušená vyšetřovatelka uprostřed svébytného pánského klubu, jakým tehdy atlantská policie byla, neměla vskutku snadný start. Jedním z jejích prvních případů byla brutální vražda v nejhorší čtvrti města, a Amanda se nemohla zbavit pocitu, že je jediná, komu skutečně záleží na tom, aby byl pachatel vypátrán a zatčen. A nyní jako by ten dávný případ znovu ožil… Pokud chtějí Will i Amanda zabránit dalšímu krveprolití, musejí se vypořádat s démony vlastní minulosti. A času nemají nazbyt. 



Zběsilost

anotace:

Poklidné městečko Heartsdale ochromil strach: na toaletě místního bistra bylo nalezeno tělo brutálně zavražděné mladé ženy. Smrt nastala vykrvácením ze dvou ran ve tvaru kříže, které jí vrah vyřízl do břicha. A jako by to už samo o sobě nebylo dost děsivé, při pitvě doktorka Sára Lintonová zjistí celkovou zrůdnost vrahova činu.

Vyšetřování je svěřeno šerifu Jeffreymu Tolliverovi, bývalému Sářinu manželovi. Stopy ho vedou hned k několika podezřelým, ale když je o několik dnů později objeveno další mladé ženy, rozprostřené do tvaru kříže na kapotě Sářina vozu, začíná vycházet najevo, že v Heartsdale řádí sadistický sériový vrah.

Městečko paralyzuje hrůza. Další obětí se může stát kterákoli žena... A klíč k dopadení pachatele má ve svých rukách Sára. Jisté tajemství z její minulosti může napomoci k odhalení bestiálního psychopata – anebo ji bude stát život..


11 komentářů:

  1. Děkuji :-) Zatím jsem četla jen Triptych, a ten byl super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, musím se po autorovi také podívat. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné knihy,také se musím mrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :-) Já už teď raději nekoukám nikam nebo budu muset vykrást banku :-D

      Vymazat
  4. Když je vidím, tak se na ten svůj balík z buxu tak strašně těším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Autorku nepoznám ani knihy, každopádne vyzerajú dobre a napínavo, prajem príjemné čítanie :-)

    OdpovědětVymazat