čtvrtek 12. ledna 2017

Recenze:


Název knihy: Kniha aktivit a omalovánek
Nakladatelství: PRESCO GROUP
Žánr: Pro děti
Počet stran: 28










anotace:

V této knížce najdeš různé obrázky k vybarvování, spojování, obkreslování, ale i bludiště a další aktivity s obrázky ze Statečných autíček. Úkoly, které děti řeší, jsou různorodé a kniha je bude dlouho bavit.






moje recenze:

V této knize aktivit a omalovánek najdete 28 stran obrázků k vymalování, spojování, bludišť a jiných úkolů, které jsou určeny pro děti od tří do šesti let.
V knize je spousta barevných obrázků oblíbených hrdinů, a děti si při plnění úkolů užijí spoustu legrace a zábavy.
Velký formát knihy vaše děti určitě ocení, protože je zde vše krásně přehledné.





můj názor na knihu:

Měla bych spíš napsat, že je to názor mého čtyřletého syna, ale nám oběma se tato kniha velice líbí. Nyní už je celá vybarvená a úkoly jsou splněné.
Omalovánky zvládl sám, a u spojovaček jsem mu ráda pomáhala. Zabavili jsme se tak oba, a příjemně jsme spolu strávili čas. Knihu si Vojtík několikrát vzal i do školky ukázat kamarádům.
Knihu aktivit jsme si opravdu užili a doporučujeme ji všem :-)







Za poskytnutí této knihy k recenzi velice děkuji nakladatelství   PRESCO GROUP
Tuto knihu zakoupíte   ZDE




2 komentáře:

  1. U toho by se dobře odreagoval i dospělák :D Lepší jak omalovánky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučím každému, kdo hledá obchodní úvěr, Le_Meridianovi, který mi pomohl s úvěrem na čtyři miliony USD na spuštění mého podniku Quilting a bylo to rychlé. Mohou financovat až do výše 900.000.000.000 dolarů (devět set milionů dolarů) v každém regionu světa, pokud je možné zaručit na projektech 1,9% ROI. Proces byl rychlý a bezpečný. Rozhodně to byla pozitivní zkušenost. Vyhněte se podvodníkům a kontaktujte Le_Meridian Funding Service On. info@lemeridianfds.com WhatsApp ... + 19893943740. pokud hledáte obchodní úvěr, díky.
    Leslie,

    OdpovědětVymazat