pátek 16. prosince 2016

Recenze:


Název knihy: Dítě školkou povinné- Ze života andílků
Autor: M. M. Cabicar
Nakladatelství: Grada, Cosmopolis
Žánr: Humor, Literatura česká
Počet stran: 184











anotace:

Třetí pokračování nejúžasnější humorné knížky všech dob!
Zcela nové vtipné příhody jednoho odvážného otce, který se svou čtyřletou dcerkou Viki prožívá všední situace s nevšedním nadhledem a laskavým humorem, jehož absurdita čtenáře rozveselí tak, že se řehtají a slzí smíchy a nedokážou se od čtení odtrhnout. Rozverné příběhy si získaly tisíce příznivců a ti se shodují v jediném: „Při čtení nejezte ani nepijte! A pokud vaše dítě spí, zamkněte se s knihou za čtvery polstrované dveře.“ 







moje recenze:

Ze života andílků je již třetím pokračováním humorné knížky.
Pokud potřebujete rozveselit, tak této drobné knize se to určitě podaří. Viki a její rodiče vás opět zasvětí do spousty humorných příhod, které společně byť kolikrát nedobrovolně zažívají.
Viki je prostě číslo a její okolí nemá nouzi o zábavu. Stačí jen drobná poznámka malé Viki a při záchraně situace se směje celé nejbližší okolí. To pak klidně přejedete svou výstupní zastávku autobusu jen aby jste o to nepřišli.
Pan Cabicar má i své stránky na facebooku, kde pravidelně se svou ženou nové historky přidávají, ale tuto knížku je určitě dobré mít doma, a při každé potřebě se rozesmát nebo si jen zlepšit náladu po ní sáhnout.
Nyní je Viki ještě ve školce, ale určitě se těším na to co za veselé příhody nám připraví až vstoupí do školy :-)






můj názor na knihu:

Tato drobná knížečka určitě vyloudí ne jeden úsměv na tváři, častokrát přímo vyprsknete smíchy.
Mám všechny tři díly a neušlo mi, že se tu některé příběhy opakují, ale i tak si při jejich čtení užijete spoustu zábavy a humorných chvilek.
Jen pokud knihu budete číst někde v dopravních prostředcích, nebo čekárnách u lékaře, tak se připravte že se na vás okolí bude divně dívat až se budete pořád smát :-)




Za poskytnutí této knihy k recenzi velice děkuji nakladatelství  GRADA, COSMOPOLIS
Tuto knihu zakoupíte   ZDE






1 komentář:

  1. Super Marcelko :-) druhý díl mě taky bavil :) některé kapitolky jsem dokonce na dovče předčítala manžílkovi :-) a oba jsme se na lehátku chechtali :-)

    OdpovědětVymazat