úterý 27. září 2016

Nové knihy:



Přeji všem krásný den :-)

Dnes tu mám po delší době rozbalovačku nejen s knihou.
Nakladatelství Grada mi poslalo k recenzi knihu a omalovánky, ale na ty bohužel musí chvíli počkat, protože mám ruku po úrazu a momentálně nedokážu téměř nic natož hezky vybarvit obrázek. Ale lepší se to, a vybarvování pro mě pak bude super rehabilitace :-D

Tak se pojďte podívat co mi přišlo.






Toto mi přišlo, a je to super :-)




anotace:

Hlavní hrdinka románu pro ženy - Martina Mrázková se musí zamyslet nad svým životem. K čemu dojde? 
Je mi 33 let (to beru jako plus). Rozvedená (moje manželství bylo plus, i když skončilo v mínusu), majitelka zkušeností z dvou delších katastrofálních vztahů, 
ten druhý skončil dnes (2 x mínus). Majitelka živnostenského listu na fotografické služby (plus). 
Mám prima sestru (super-definitivní plus), ex-kamarádku mrchu (mínus dvacetkrát podtržené) a úžasného zlatého retrívra (plus jako Brno). 
Zbožňuju svůj život (obrovské plus), i když se před starostmi klepu jako želatina (to je bohužel mínus), ale věřím, že propluju každou bouří (další plus). 
Na břiše se odráží moje vášeň pro zákusky u kávy (maličké mínus). Typický je pro mě vřelý úsměv (plus s deseti vykřičníky, protože na ten sem hrdá). 
Momentálně bez chlapa a bez práce. (Dva mínusy). Na tom se ale pracuje. Stejně jako na snu mít svůj vlastní fotoateliér. 
Tak to je Martina Mrázková, která se jednoho rána dostaví do práce a zjistí, že ji kamarádka připravila o partnera i práci. 
Hrdinka oddechového románu o naplnění jednoho snu, báječném sesterském vztahu, projektu pro dobrou věc a životních situacích, které může prožít každá z nás.




anotace:

Objevte obyvatele naší voliéry – od silného orla přes vznešenou labuť až po pohádkového plameňáka a tajemného výra. Oživte obrázky svými oblíbenými barvami, vytvořte fascinující portréty zajímavých ptáků v barvách, které si vyberete. Inspirativní kniha pro všechny milovníky omalovánek. Díky perforovaným stránkám můžete svá díla snadno vytrhnout a vystavit všechna najednou.









anotace:

Lahůdka pro všechny milovníky omalovánek. Každá ilustrace v této knize překypuje úchvatnými barvami – od zvířat v intenzivních odstínech až po zářivé památky. Vybarvujte obrázky podle čísel a jednoduchého barevného kódu. 












Tak toto vše mi udělalo radost :-)
Mějte se krásně, a když mi napíšete jestli jste četli tuto knihu, nebo jestli máte také rádi omalovánky pro dospělé, budu určitě ráda.

Marcela :-)

7 komentářů:

  1. Páni, knížka vypadá opravdu zajímavě, Marcel :-) Omalovánky jsou krásné a doufám, že se u Tebe brzy podívám na fotky. Obzvláště ty s čísly a kódy mě zaujaly. Hezké čtení a vybarvování ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný balíček, Marcelko :-)
    Všechny kousky vypadají lákavě, užij si čtení a později i malování ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty omalovánky vypadají skvostně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kniha vypadá zajímavě a ty omalovánky jsou taky hezké :-) Tak přeji příjemné čtení a jak budeš moct, tak i malování :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké novinky, zvláště mě zaujaly omalovánky Colourtronic. Přeci jen, občas ty moje barevné kombinace nejsou zrovna ono :D Budu se tedy moc těšit na recenzi, podle které se rozhodnu, zda koupit, či nekoupit. Ať máš ruku brzo fit, přeji krásné čtení a poté i příjemné malování. Měj se hezky, Marcelko :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to se, Marcel, těším na obrázky, až budeš mít ručku v pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pekne vybarvovani Marcelko a preji brzske uzdraveni :-)

    OdpovědětVymazat