úterý 15. března 2016

Recenze:


Název knihy omalovánek: Zvěřinec
Autor: Scully Claire, Merritt Richard
Nakladatelství: Grada
Žánr: Hobby
Počet stran: 64







anotace:

Zvěřinec je plný krásných zvířecích portrétů připravených k vybarvení. Každý z nich je velmi detailní a práce s těmito dokonalými předlohami bude radostí pro všechny milovníky vybarvování. Jednotlivé obrázky jsou vytištěny na kvalitním papíře, který je u hřbetu knihy perforovaný, takže můžete svá díla snadno vytrhnout a vystavit. 




moje recenze:

Když jsem si prohlížela tuto omalovánku pro dospělé, první co mě upoutalo byly opravdu pěkně propracované obrázky. Ve Zvěřinci najdete obrázky vydry, jelena, lva, lišky, ale i spoustu dalších krásně propracovaných zvířat. Když se na obrázek podíváte, asi vám neunikne, že je z velice malých až drobounkých detailů. Nejprve jsem si říkala, že budu jeden obrázek vybarvovat dlouhou dobu, ale i když se to nezdá, šlo to velice dobře. Jak jsem se do obrázku pustila nechtělo se mi přestat, protože čím déle jsem vybarvovala, tím více se obrázek začal vyvíjet. A rozhodně se nemusíte držet jen reálných barev daného zvířete. Já si pro vás připravila tři obrázky na ukázku. Dva jsou v reálných barvách a jeden je jen tak podle nálady. Dostal můj pracovní název ,,Cukroušek''.
Takže barev se opravdu bát nemusíte, je jen na vás jaké si zvolíte, stejně tak čím budete obrázky vybarvovat. Já všechny vybarvovala pastelkami, ale můžete na ně vzít i fixy či linery.


Prvním obrázkem je tygr.



Druhým obrázkem je můj ,,Cukroušek'' :-D



A třetím obrázkem je medvěd.


můj názor na knihu omalovánek:

Měla jsem již možnost vybarvovat hodně různých omalovánek pro dospělé, ale Zvěřinec jednoznačně patří k těm opravdu povedeným. Obrázky zvířat mě doslova nadchly, a bylo pro mě velice těžké vybrat nějaké jen na ukázku, nejraději bych vybarvila a ukázala všechny.
Všechny obrázky jsou na kvalitním silném papíře, takže se nemusíte bát případného propití na druhou stranu. Každý obrázek je na samostatné straně, a ty jsou perforované, takže si obrázek můžete vytrhnout a dát do rámečku. Tyto omalovánky rozhodně doporučuji, jsou vážně skvělé.


Za poskytnutí knihy omalovánek k recenzi velice děkuji nakladatelství  GRADA
Knihu omalovánek zakoupíte  ZDE











12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Míšo, moc ti děkuji :-) Byla to vážně radost je vybarvovat :-)

      Vymazat
  2. Nadherne vybarvene...obdivuji ze mate porad tolik casu cist a k tomu vybarvovat stale nove a nove omalovanky.;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, času je stále méně, bohužel. Přes den když je čas dělám omalovánky, a čtení zůstává jen na pozdní večer. Ale nějak si to nedokážu odříct :-D prostě to mám moc ráda.
      Jinak moc děkuji :-)

      Vymazat
  3. Krásné obrázky :) Zvěřinec taky miluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. V poslední době se s omalovánkami roztrhl pytel a jedny jsou lepší než druhé. A tyhle... vypadají jedonuduše neskutečně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, tyhle jsou vážně super, zatím největší nadšení ze všech které mám :-)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuji :-)
      Obrázky jsou všechny krásné...jen si vybrat a vybarvit.
      Já tohle mám moc ráda, jen času kdyby bylo více :-)

      Vymazat