sobota 30. ledna 2016

Recenze:


Název knihy omalovánek: Ptačí svět
Autor: Anastasia Catris
Nakladatelství: Grada
Žánr: Životní styl, Hobby
Počet stran: 64



anotace:

Nadechněte se, vnímejte nádechy a výdechy. Vyberte si pastelku a začněte stránku postupně vybarvovat. Nechte tento okamžik být takový, jaký je. Naučte se soustředit a užívat si jednoduché věci, jako je vybarvování, což vás může přivést ke štěstí, které si všichni zasloužíme. Zbavte se stresu vybarvováním roztomilých ptáčků. Vice než 50 nádherně propracovaných a podrobných perokreseb různých ptáků čeká, až je probudíte k životu. Při vybarvování úžasných obrázků se zbavíte stresu, pocítíte klid a objevíte svou kreativní stránku. 



moje recenze:

Dostaly se ke mě tyto krásné omalovánky pro dospělé. Určitě jsou pro všechny, kteří rádi tráví čas s pastelkami. Je zde spousta krásných obrázků, vybere si opravdu každý. Když jsem já pro vás vybarvovala obrázky na ukázku, navodilo to ve mě atmosféru jara. Je těžké vybrat ty nejhezčí obrázky, protože opravdu všechny v této knížce jsou moc pěkné. Fantazii se meze nekladou, a tak si obrázky vybarvíte dle své momentální nálady. Omalovánky mají příjemný rozměr, takže jsou vhodné i k cestování. Ode mě dostávají plný počet, jsem opravdu nadšená.






Za poskytnutí knihy omalovánek k recenzi velice děkuji nakladatelství  GRADA
Knihu omalovánek zakoupíte  ZDE







Anastasia Catris

Spisovatelka a ilustrátorka z Walesu ve VB. Propaguje horror, paranormal a Young Adult.







moje hodnocení: 5/5













4 komentáře:

  1. Já jsem si zatím žádné omalovánky nepořídila, ale už o tom nějakou dobu přemýšlím. A tyhle omalovánky vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si také myslela, že mě tato zábava mine...no nestalo se :-D
      A omalovánky jsou vážně super :-)

      Vymazat
  2. Já jsem pořídila omalovánky dceři s tím, že si taky něco vybarvím. Bohužel vůbec nemám čas.
    http://kniho.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat