středa 6. ledna 2016

Nové knihy:


Tyto knihy jsem dostala na konci loňského roku, ale vkládám až teď, nějak jsem nestíhala :-)




                                                              Jsou to tyto tři knihy.




                    Tuto knihu jsem vyhrála na knižním blogu, a mám z ní velkou radost :-)


anotace:

Madeleine je dcerou kubánské šamanky, santery, ale sama černé magii nedůvěřuje. Její život je po tragické smrti manžela v hurikánu beztak dost černý. Nový život začíná v Anglii, kde pracuje jako psychoterapeuta, mezi jejími klienty jsou i vrazi a oběti domácího násilí. Její nová pacientka Rachel, týraná žena východoevropského mafiána a obchodníka s bílým masem, vypadá jen jako jedna další v řadě. Jak ale její terapie pokračuje, Madeleine šokovaně odhaluje, že by mohla být do života své klientky zapletena víc, než si dokázala představit. Před lety se musela nedobrovolně vzdát své malé dcery a od té doby po ní nepřestala pátrat. Je možné, že by s ní Rachel měla něco společného? Madeleine je vtažena na nebezpečnou cestu za pravdou a zjišťuje, že vedle života své ztracené dcery musí uchránit i ten svůj. Na útěku před nebezpečnými násilníky musí obě ženy spojit své síly a Madeleine poprvé v životě zvažuje, zda využít své temné nadání, zděděné po mocné santeře… 




Knihy Hrana rozkoše, a Zápach odlivu jsem dostala od své kamarádky k narozeninám a vánocům. :-)




anotace:

Pro spisovatelku erotických románů Dylan Ivoryovou je důležité mít vše plně pod kontrolou. Potom se seznámí s mužem, který ztělesňuje vše, čím ona není… a vše, po čem tajně touží. Alec Walker píše psychologické thrillery a vede vzrušující život. Své dominantní sklony umí uspokojit a nedovolí, aby v cestě jeho tužbám stála nějaká pravidla. Jediné, čeho se bojí, je skutečná láska… Dylan shromažďuje informace pro novou knihu a přitom se seznámí s Alecem. Ten jí nabídne neopakovatelný vhled do vztahu plného bolesti a rozkoše, pokud se mu ovšem plně odevzdá. Pyšná Dylan je přesvědčená, že ji Alec nezlomí… ale brzy v sobě objeví pocity a touhy, o kterých neměla tušení. Alec je zkušený dominant, a proto ho city k té zvláštní, nepoddajné ženě zaskočí. Dokáže se sám vzdát bezpečných mantinelů a poslechnout své srdce, aby si udržel ženu, která ho poprvé v životě srazila na kolena?






anotace:

Detektivní román Zápach odlivu je prvním z řady příběhů o kriminalistovi Fredriku Bromanovi, který se spolu s rodinou, svojí ženou Ninni a dvěma dětmi, právě přestěhoval ze Stockholmu do malé vesničky na ostrově Gotland. Vše zpočátku vypadá jako sen, plný slunce, bezstarostného koupání a nádherné gotlandské přírody. Avšak poté, co je ve střešním boxu jednoho odstaveného auta nalezeno polorozpadlé rozporcované tělo, mění se sen o klidném životě na Gotlandu v noční můru. Ráj na zemi se stává ostrovem hrůzy. Fredrik a jeho rodina si uvědomují si, že vrah může číhat všude. 



Z knih mám velkou radost. Ještě jsem k nim dostala pár záložek, a ty růžové magnetické jsou prostě boží :-D







5 komentářů:

  1. Pěkné knihy :-). Hranu rozkoše teď mají myslím v LK :).

    OdpovědětVymazat
  2. Knihy vyzerajú dobre. Nepoznám ani jednu, každopádne dúfam, že sa ti obsahovo budú páčiť :-)

    OdpovědětVymazat